Cotlete de miel la grătar cu rozmarin, sare și Tapanade Aioli

Cotletele de miel la grătar cu rozmarin, sare și Tapanade Aioli sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 126g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1123 calorii. Pentru $ 7.19 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, rozmarin plus crenguțe, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Cotlet de miel învelit cu cârnați cu unt de Tapanadă, Picior de miel la grătar cu sare de rozmarin, și Cotlet de umăr De Miel la grătar cu Aioli de ierburi.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, coaja, sucul, hamsiile și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați măslinele și sarea și piperul și pulsați de câteva ori doar pentru a încorpora măslinele, nu pentru a le face piure. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire. Poate fi făcut cu 8 ore în avans și refrigerat.
Combinați rozmarinul și sarea într-un robot de bucătărie și procesați până se combină.
Încălziți grătarul la mare.
Ungeți cotletele pe ambele părți cu ulei și condimentați cu câteva lingurițe de sare și piper negru proaspăt măcinat.
Așezați pe grătar și grătar până se rumenesc și ușor carbonizate, 3 până la 4 minute. Întoarceți cotletele și continuați grătarul până la o coacere medie-rară, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire. Completați fiecare cotlet cu o păpușă de aioli.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin.