Cotlete de miel de rozmarin cu sos Balsamic de usturoi
Cotletele de miel de rozmarin cu sos Balsamic de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 112 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cotlet de miel, sare, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Încercați Cotlet de miel de usturoi-rozmarin cu sos balsamic de mure, Cotlete de miel cu sos de usturoi-rozmarin, și Cotlete de miel de rozmarin cu sos de mentă de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 linguriță de usturoi, 1/4 linguriță de sare, rozmarin, muștar, ulei de măsline și 2 lingurițe de oțet într-un bol mic; se amestecă bine.
Așezați Cotletele de miel într-un vas superficial.
Întindeți amestecul de rozmarin uniform pe ambele părți ale cotletului; lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute.
În timp ce cotletele stau, aduceți 1/2 cană oțet balsamic și restul de 2 lingurițe de usturoi la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când este redus la 1/4 cană. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și piper; se lasă deoparte și se menține cald.
Așezați Cotletele de miel pe grătar; acoperiți și grătați 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați Cotletele de miel pe fiecare dintre cele 4 farfurii și stropiți cu amestec de oțet.