Cotlete de miel cu usturoi și ulei de măsline

Cotletul de miel cu usturoi și ulei de măsline este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 570 calorii. Pentru $ 9.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, cotlete de coaste de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet De Miel Fiert În Ulei De Măsline, Cotlete de miel cu cuscus de măsline, și Cotlete de miel la grătar cu tapenadă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Într-un vas superficial, combinați 4 linguri de ulei cu usturoiul, sarea și piperul.
Adăugați Cotletele de miel și întoarceți-le la înveliș.
Grătați la foc mare sau fierbeți Cotletele de miel timp de 5 minute, ungând cu restul de 2 linguri ulei. Întoarceți și gătiți până când ați terminat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați patru lingurițe de rozmarin proaspăt tocat în amestecul de usturoi și ulei.
Adăugați trei linguri de salvie proaspătă tocată și o lingură suplimentară de ulei de măsline în amestecul de usturoi și ulei. Folosiți cotlete de lână de miel în loc de cotlete de coaste.
Test-Sfaturi pentru Bucătărie: când grătați articole de gătit rapid, cum ar fi cotletele, întoarceți-le o singură dată. Dacă lăsați carnea singură câteva minute, va avea șansa de a forma o crustă brună frumoasă. Dacă o mutați prea curând, carnea se va lipi și veți scoate crusta incipientă. Odată ce se formează marginea maro, carnea este ușor de mișcat. Când întoarceți carnea, folosiți clești sau o spatulă. Nu introduceți niciodată o furculiță în carne sau sucurile prețioase vor scăpa.
Recomandare de vin: Cotletele de miel la grătar sunt folia perfectă pentru aromele bogate de cassis și plante din cabernet Sauvignon. Cel mai bun pariu aici este un așa-numit Super toscan. Deși cele mai renumite vinuri, cum ar fi Sassicaia și Tignanello, aduc prețuri astronomice, pot fi găsite și multe valori excelente.