Cotlete de miel cu sos de prune de rozmarin și sparanghel prăjit cu vinetă de lămâie și ou tăiat cubulețe

Cotletele de miel cu sos de prune de rozmarin și sparanghel prăjit cu vinaigretă de lămâie și ou tăiat cubulețe este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 772 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, conserve de prune, cotlet de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 93%. Încercați Cotlete de miel cu vin roșu și sos de rozmarin, Cotlete de miel cu sos de usturoi-rozmarin, și Raft de miel cu cartofi prăjiți de rozmarin și vinetă de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Aranjați sparanghelul și cartofii pe foaia de copt și pulverizați cu spray de gătit. Condimentează cu sare și piper negru. Prăjiți 20 până la 25 de minute, până se înmoaie și se rumenesc.
Între timp, condimentați Cotletele de miel peste tot cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cotletele și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Scoateți mielul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați prazul în aceeași tigaie și sotati 3 minute, până se înmoaie. Întoarceți mielul în tigaie.
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de prune, conservele de prune și rozmarinul.
Se toarnă amestecul peste Cotletele de miel. Se fierbe 5 minute, până când mielul este fraged și mediu-rar până la mediu.
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, coaja de lămâie, uleiul și muștarul. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Aranjați sparanghelul pe un vas de servit.
Stropiți deasupra vinaigreta de lămâie. Se acoperă cu ou tăiat cubulețe.
Serviți Cotletele de miel cu sparanghel și cartofi pe lateral și sos suplimentar (cu praz) spoonat deasupra.