Cotletele de miel cu Gratin de roșii și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 446 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Miel De Pătrunjel Prăjit Cu Gratin Cremos De Cartofi, Raft de miel cu cartofi noi, ceapă și gratin de cimbru, și Cotlete De Miel Cu Gem De Roșii Și Mentă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți o tigaie de copt de 8 x 11 1/2 inci sau un vas de gratinat de dimensiuni similare. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, cimbrul, 1/4 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Întindeți jumătate din amestecul de roșii și ceapă în fundul vasului de copt; stratați jumătate din cartofi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Presărați jumătate din amestecul de parmezan peste cartofi. Repetați cu roșiile și ceapa rămase, cartofii și parmezanul. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Între timp, ștergeți tigaia și apoi încălziți restul de 1 lingură de ulei în ea la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Presărați restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper peste Cotletele de miel. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Scoateți cotletele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Scoateți vasul de copt din cuptor și scoateți folia de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Puneți Cotletele de miel deasupra cartofilor și întoarceți vasul la cuptor. Gatiti pana cand carnea si cartofii sunt gata, cu 10 pana la 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Recomandare de vin: Bordeaux este alegerea clasică cu cotlete de miel. Deși percepțiile noastre despre Bordeaux sunt adesea distorsionate de vinurile extrem de scumpe din clasa cru, multe vinuri din regiune sunt atât accesibile, cât și delicioase. Căutați denumirile Bordeaux Suprieur, Bourg, Blaye și Fronsac.