Cotletele de miel cu Gratin de roșii și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 446 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Miel De Pătrunjel Prăjit Cu Gratin Cremos De Cartofi, Raft de miel cu cartofi noi, ceapă și gratin de cimbru, și Cotlete De Miel Cu Gem De Roșii Și Mentă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți o tigaie de copt de 8 x 11 1/2 inci sau un vas de gratinat de dimensiuni similare. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, cimbrul, 1/4 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Întindeți jumătate din amestecul de roșii și ceapă în fundul vasului de copt; stratați jumătate din cartofi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Presărați jumătate din amestecul de parmezan peste cartofi. Repetați cu roșiile și ceapa rămase, cartofii și parmezanul. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Între timp, ștergeți tigaia și apoi încălziți restul de 1 lingură de ulei în ea la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Presărați restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper peste Cotletele de miel. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Scoateți cotletele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scoateți vasul de copt din cuptor și scoateți folia de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Puneți Cotletele de miel deasupra cartofilor și întoarceți vasul la cuptor. Gatiti pana cand carnea si cartofii sunt gata, cu 10 pana la 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Recomandare de vin: Bordeaux este alegerea clasică cu cotlete de miel. Deși percepțiile noastre despre Bordeaux sunt adesea distorsionate de vinurile extrem de scumpe din clasa cru, multe vinuri din regiune sunt atât accesibile, cât și delicioase. Căutați denumirile Bordeaux Suprieur, Bourg, Blaye și Fronsac.