Cotlete de miel cu Gratin de roșii și cartofi
Cotletele de miel cu Gratin de roșii și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 446 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Miel De Pătrunjel Prăjit Cu Gratin Cremos De Cartofi, Raft de miel cu cartofi noi, ceapă și gratin de cimbru, și Cotlete De Miel Cu Gem De Roșii Și Mentă.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de copt de 8 x 11 1/2 inci sau un vas de gratinat de dimensiuni similare. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile și 1/4 linguriță de sare.
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, cimbrul, 1/4 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper și parmezanul.
Întindeți jumătate din amestecul de roșii și ceapă în fundul vasului de copt; stratați jumătate din cartofi deasupra.
Presărați jumătate din amestecul de parmezan peste cartofi. Repetați cu roșiile și ceapa rămase, cartofii și parmezanul. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute.
Între timp, ștergeți tigaia și apoi încălziți restul de 1 lingură de ulei în ea la foc moderat.
Presărați restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper peste Cotletele de miel. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți cotletele din tigaie.
Scoateți vasul de copt din cuptor și scoateți folia de aluminiu.
Puneți Cotletele de miel deasupra cartofilor și întoarceți vasul la cuptor. Gatiti pana cand carnea si cartofii sunt gata, cu 10 pana la 12 minute mai mult.
Recomandare de vin: Bordeaux este alegerea clasică cu cotlete de miel. Deși percepțiile noastre despre Bordeaux sunt adesea distorsionate de vinurile extrem de scumpe din clasa cru, multe vinuri din regiune sunt atât accesibile, cât și delicioase. Căutați denumirile Bordeaux Suprieur, Bourg, Blaye și Fronsac.