Cotlete De Miel Cu Glazură Balsamică De Miere
Cotletele de miel cu glazură balsamică de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 246 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cotlet de miel, bulion de vită fără sare, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Cotlet de porc cu glazură balsamică de miere, Miere și cotlet de miel Balsamic, și Cotlete De Miel Balsamic Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ambele părți ale cotletelor de miel cu spray de gătit.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați miel și gătiți 5 minute pe fiecare parte.
Combinați bulionul și următoarele 4 ingrediente, amestecând până se omogenizează; se adaugă la miel în tigaie, amestecând bine. Gatiti mielul in glazura 3 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, amestecand glazura des.
Transferați mielul într-un platou de servire. Se amestecă menta în glazură.
Se toarnă peste miel și se servește imediat.