Cotlete De Miel Cu Glazură Balsamică De Miere

Cotlete De Miel Cu Glazură Balsamică De Miere
Cotletele de miel cu glazură balsamică de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 246 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cotlet de miel, bulion de vită fără sare, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Cotlet de porc cu glazură balsamică de miere, Miere și cotlet de miel Balsamic, și Cotlete De Miel Balsamic Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți ambele părți ale cotletelor de miel cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
8 Salote Mari8 Salote Mari
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați miel și gătiți 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați bulionul și următoarele 4 ingrediente, amestecând până se omogenizează; se adaugă la miel în tigaie, amestecând bine. Gatiti mielul in glazura 3 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, amestecand glazura des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați mielul într-un platou de servire. Se amestecă menta în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Se toarnă peste miel și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista