Cotlete de miel cu conopidă și stafide
Cotletul de miel cu conopidă și stafide este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $6.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 825 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână capere, scallions, stafide aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cotlete de miel cu conopidă curry și sos de iaurt, Cotlete De Miel Cu Sos De Usturoi-Mentă Și Piure De Conopidă, și Conopidă Cu Stafide Aurii Și Migdale.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați mielul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până la coacerea dorită, 4 până la 5 minute pe parte pentru mediu-rar.
Transferați pe plăci individuale. Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați conopida și gătiți, aruncând frecvent, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Adăugați stafidele și 1/2 cană de apă și gătiți, acoperite, până când conopida este doar fragedă și apa s-a evaporat, 2 până la 3 minute. Se amestecă scallions și capere.
Se servește cu mielul. Bacsis: pentru a încinge o conopidă, îndepărtați frunzele și așezați tulpina capului cu fața în sus. Tăiați cu grijă în jurul miezului cât mai aproape de flori, astfel încât centrul să iasă într-o bucată în formă de con.