Cotlete De Miel Cu Bulgur De Lămâie

Cotlete De Miel Cu Bulgur De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel cu Lemony Bulgur. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.9 pe portie. O porție conține 203 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cotlete de coaste de miel tăiate în franceză, bulgur, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlet de miel libanez cu salată de lămâie, Salată bulgur de lămâie cu creveți și spanac, și Somon La Cuptor Cu Lămâie Cu Rețetă De Sparanghel Și Bulgur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cotletele într-o pungă cu fermoar.
2
Bateți împreună oțet, 2 lingurițe de ulei și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă peste miel, se sigilează punga și se freacă marinada. Se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Într-o cratiță de 2 litri cu capac, aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați bulgur, morcov și sare, fierbeți 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute. Se toacă pătrunjelul și se amestecă cu sucul de lămâie și uleiul rămas. Amestecați amestecul de pătrunjel în bulgur, puf cu o furculiță. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați mielul în tigaie, aruncând marinada. Gatiti 23 de minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Presărați mielul uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista