Cotlete de filet de porc la grătar cu glazură de arțar Chili

Rețeta Cotletelor de filet de porc la grătar cu glazură de arțar Chili ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 7,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 188g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1114 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, apă, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Filet de porc cu glazură de arțar, Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise, și Hrănirea prietenilor: filet de porc Teriyaki prăjit la cuptor cu glazură de arțar-ghimbir.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Menage A Trois Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.