Cotlete De Curcan Prăjite

Cotlete De Curcan Prăjite
Cotletele de curcan prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pesmet, sos worcestershire, cotlete de piept de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de curcan cu Ravioli prăjiți, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos de ochi roșii, și Cotlete De Curcan Acoperite Cu Semințe De In Prăjite La Cuptor Cu Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați Zara, Worcestershire, muștarul uscat și cayenne într-un vas de copt nereactiv de mică adâncime. Se amestecă ceapa și usturoiul și se adaugă Cotletele de curcan, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se transferă pe o farfurie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Scurgeți Cotletele de curcan și aruncați marinada. Înveliți cotletele cu firimiturile de pâine condimentate, scuturând excesul. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit cu ulei de măsline și încălziți la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați o treime din Cotletele de curcan și pulverizați-le ușor. Prăjiți cotletele, întorcându-le o dată, până când sunt fierte și aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
7
Transferați pe un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald. Ștergeți tigaia și repetați procesul cu mai mult spray de ulei de măsline și Cotletele de curcan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Transferați curcanul pe farfurii încălzite. Puneți sosul cu trei ciuperci deasupra și serviți cu spaetzle și sfeclă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
9
Recomandare de vin: acest fel de mâncare ar putea fi asortat cu un roșu ușor, fructat, cum ar fi Beaujolais, dar un Chardonnay bogat, rotund din California, cum ar fi Simi din 1992 sau Silverado Limited Reserve, are suficientă adâncime pentru a se potrivi cu aromele bogate sărate ale cotletelor și spaetzle cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
ChardonnayChardonnay
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Note: o porție: Calorii 234 kcal, Proteine 34 gm, carbohidrați 17 gm, colesterol 72 mg, grăsimi totale 7 gm, grăsimi saturate 1 gm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista