Cotlete De Curcan Prăjite

Cotlete De Curcan Prăjite
Cotletele de curcan prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pesmet, sos worcestershire, cotlete de piept de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de curcan cu Ravioli prăjiți, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos de ochi roșii, și Cotlete De Curcan Acoperite Cu Semințe De In Prăjite La Cuptor Cu Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați Zara, Worcestershire, muștarul uscat și cayenne într-un vas de copt nereactiv de mică adâncime. Se amestecă ceapa și usturoiul și se adaugă Cotletele de curcan, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se transferă pe o farfurie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Scurgeți Cotletele de curcan și aruncați marinada. Înveliți cotletele cu firimiturile de pâine condimentate, scuturând excesul. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit cu ulei de măsline și încălziți la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați o treime din Cotletele de curcan și pulverizați-le ușor. Prăjiți cotletele, întorcându-le o dată, până când sunt fierte și aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
7
Transferați pe un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald. Ștergeți tigaia și repetați procesul cu mai mult spray de ulei de măsline și Cotletele de curcan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Transferați curcanul pe farfurii încălzite. Puneți sosul cu trei ciuperci deasupra și serviți cu spaetzle și sfeclă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
9
Recomandare de vin: acest fel de mâncare ar putea fi asortat cu un roșu ușor, fructat, cum ar fi Beaujolais, dar un Chardonnay bogat, rotund din California, cum ar fi Simi din 1992 sau Silverado Limited Reserve, are suficientă adâncime pentru a se potrivi cu aromele bogate sărate ale cotletelor și spaetzle cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
ChardonnayChardonnay
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Note: o porție: Calorii 234 kcal, Proteine 34 gm, carbohidrați 17 gm, colesterol 72 mg, grăsimi totale 7 gm, grăsimi saturate 1 gm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista