Cotlete De Capră Crocante În Stil Indian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de capră crocante în stil Indian. Această rețetă servește 2. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1304 calorii, 123G de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, boabe de piper, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Cotletele de porc fierte în sos de roșii condimentat, Varză la foc mic cu carne de vită, stil Shan, și Yu-Dofu (Caș De Fasole Simplu La Foc Mic În Stil Kyoto) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați cotletele generos cu sare, piper și turmeric. Pune deoparte. Într-o cratiță cu fundul greu, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeii Serrano și gătiți, amestecând des, până când sunt parfumate și înmuiate, dar nu rumenite, aproximativ 5 minute.
Adăugați boabele de piper întregi, cuișoarele și frunza de dafin și amestecați până se parfumează, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați capra și gătiți în amestecul de condimente până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 căni de apă, aduceți la foc mic, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 15 minute.
Așezați oul și pesmetul în două boluri separate de mică adâncime.
Încălziți restul de 3 linguri ulei o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la sclipire. Înmuiați întregul cotlet în oul bătut și dragați în pesmet. Se potrivesc cât mai multe se pot potrivi într-un strat uniform în tigaie și se prăjește, întorcându-se o dată, până când firimiturile sunt maronii aurii și crocante.
Se servește fierbinte cu chutney verde.