Cotlete crocante de pui cu sos de busuioc-pătrunjel
Cotletele crocante de pui cu sos de busuioc-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1247 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.58 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare și piper, roșii de prune, condimente de păsări de curte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Încercați Cotlete crocante de pui cu sos de ceapă eșalotă peste spanac ofilit, Pătrunjel și usturoi cotlete de pui cu broccoli, și Rețetă de cotlete de miel (cu sos de busuioc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați cotletele cu sare și piper pe ambele părți întoarceți ușor în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Combinați următoarele 7 ingrediente în robotul de bucătărie și puls-procesați firimiturile pentru a toca condimentele, usturoiul și nucile și distribuiți uniform aromele în amestecul de firimituri și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați amestecul pe o farfurie. Bateți ouăle într-un vas separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Încălziți un strat subțire de ulei într-o tigaie mare, suficient pentru a acoperi fundul tigaiei, la foc mediu până la mediu. Înveliți cotletele în ouă, apoi coaceți și adăugați la uleiul încins. Gătiti cotletele într-un singur strat, în 2 loturi, dacă este necesar, aproximativ 3 sau 4 minute pe fiecare parte, până când sucurile cotletelor se limpezesc și se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întoarceți vasul procesorului alimentar la bază și adăugați busuioc, pătrunjel și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați puțină sare și piper. Porniți procesorul și transmiteți în ulei până când se formează o pastă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Serviți Cotletele de pui cu o cantitate generoasă de busuioc și sos de pătrunjel turnat peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Încingeți puiul cu roșii Rome tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate Roma
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Serviți Risi Cheesy e Bisi alături.
10
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se adaugă uleiul de măsline extra virgin și usturoiul și ceapa și se sotează, amestecând constant 2 până la 3 minute, apoi se adaugă orezul și se condimentează cu puțină sare și piper. Gatiti inca un minut, apoi adaugati vin si lasati-l sa se absoarba complet, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați aproximativ 1 cană de pui și amestecați. Reduceți căldura puțin la mediu. Amestecați des și continuați să adăugați o jumătate de cană de lichid de fiecare dată când lichidul devine complet absorbit. Gatiti 22 de minute, folosind cat mai mult stoc este necesar pentru a duce la orez cremos-consistenta cu o muscatura la ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Când orezul este gătit la consistența dorită, scoateți de pe foc și amestecați brânza, pătrunjelul și mazărea și amestecați pentru a combina și a încălzi mazărea.