Cotlet Dublu De Vițel Prăjit
Cotletele duble de vițel prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, vin, pancetta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cotlet de vițel prăjit cu struguri, Cotlete de vițel prăjite la tigaie cu rucola, și Cotlet De Vițel Lombatina Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Gatiti pancetta in 1 lingura de ulei la foc moderat intr-o tigaie mare si grea, amestecand ocazional, pana se rumeneste si se rumeneste grasimea.
Transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
3pat se usucă și se condimentează cu sare și piper. Creșteți căldura sub tigaie la moderat ridicată, apoi rumeniți cotletele în grăsime pe toate părțile, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Transferați cotletele într-o tigaie mică ignifugă, cu părțile osoase în jos și puneți tigaia deoparte.
Prăjiți cotletele în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee introdus la 2 inci în centrul cărnii (fără a atinge osul) înregistrează 135 F pentru mediu, aproximativ 1 oră.
Transferați cotletele pe o tăietură și lăsați-le să stea, acoperite lejer cu folie, 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 140 buc.f).
Aruncați toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de grăsime din tigaie.
Se încălzește la foc moderat până la cald, dar nu se fumează, apoi se gătește usturoiul, amestecând, până când este parfumat, 30 de secunde.
Adăugați vin în tigaie și deglazați fierbând la foc mare, răzuind bucăți maro.
Adăugați stoc și fierbeți până când amestecul se reduce la aproximativ 3/4 cană.
Deglazați tigaia cu amestec de vin.
Transferați într-o cratiță mică și îndepărtați orice grăsime. Reîncălziți și rotiți în unt, pătrunjel și cimbru. Se amestecă orice sucuri acumulate pe tăbliță, pancetta și piper după gust.
Cu cotletele pe părțile laterale, tăiați paralel cu oasele în felii subțiri, apoi serviți cu sos.