Cotlet de vițel la grătar cu puieți, ciuperci și ardei Cherry

Cotlet de vițel la grătar cu puiet, ciuperci și ardei Cherry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 584 calorii, 49G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cotlet de vițel, arpagic, cartofi cu degete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sunny ' s Fried Fingerlings și ciuperci cu sos de cremă de muștar, Cotlet De Vițel Paned, și Cotlet De Vițel Tăiat Dublu Saltimboca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Condimentați Cotletele de vițel generos cu sare și lăsați-le să stea timp de 15 până la 20 de minute.
Frecați cotletele cu ulei pe ambele părți și aranjați grătarul preîncălzit pe un loc foarte fierbinte. După aproximativ 3 până la 4 minute, când cotletele au dezvoltat semne minunate de grătar, rotiți cotletele cu 90 de grade pentru a crea modelul de trapă încrucișată. Gatiti cotletele pentru inca 3-4 minute pe acea parte si apoi repetati procesul pe cealalta parte. Acest lucru va găti cotletul la aproximativ mediu-rare.
Scoateți cotletele pe un platou de servire și puneți-le deoparte într-un loc cald pentru a lăsa sucurile să se redistribuie.
În timp ce cotletele se gătesc, înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline extravirgin și la foc mediu adăugați căței de usturoi.
Când usturoiul a devenit maro auriu și este foarte aromat, îndepărtați și aruncați usturoiul. Și-a îndeplinit destinul de usturoi.
Se adaugă cartofii, se condimentează cu sare și se rumenesc cartofii pe fiecare parte. Când cartofii sunt maronii pe fiecare parte, adăugați ciupercile și condimentați cu sare.
Sotati ciupercile timp de 5 pana la 7 minute. Când ciupercile au devenit moi și aromate, adăugați ardeii de cireșe și 2 până la 3 linguri de oțet de piper (mai mult dacă vă plac lucrurile cu adevărat picante).
Adăugați oțetul în pași pentru bebeluși, poate face lucrurile foarte picante și nu va exista nicio recuperare. Verificați condimentele și condimentați cu sare dacă este necesar (va fi). Aruncă arpagicul.
Transferați amestecul de cartofi într-un bol sau platou de servire și serviți imediat cu Cotletele de vițel stropite cu ulei de măsline extravirgin.
Delicios picant și delicios!