Cotlet De Porc Și Caserolă De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cotletul de porc și caserola de mere. Această rețetă fără lactate servește 45 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, pkt. shake ' n coaceți amestecul original de acoperire condimentat cu carne de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Apple-Carne De Porc Cotlet Caserola, Caserola de cotlet de porc a mamei, și Caserola De Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Se amestecă zahărul, făina, scorțișoara și nucșoara într-un castron mare.
Adăugați mere; aruncați pentru a acoperi. Lingură în vas de copt uns de 13x9 inci.
Coat cotlet cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Așezați cotletele într-un singur strat peste mere.
Coaceți 35 de minute sau până când cotletele sunt fierte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.