Cotlet de porc teriyaki la grătar cu Salsa de piersici de vară

Cotletele de porc teriyaki la grătar cu Salsa de piersici de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați salsa de piersici de vară, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Salsa de piersici, Cotlet de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici, și Cotlete de porc perfect la grătar cu Salsa de busuioc cu piersici de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Combinați carnea de porc și următoarele 7 Ingrediente (Carne de porc prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigiliu și marinat în frigider 4 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Se servește cu Salsa de piersici de vară.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.