Cotlet De Porc Sufocat Sănătos
Cotletul de porc sufocat sănătos este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 264 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, ceapă, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați orice grăsime vizibilă din Cotletele de porc.
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați cotlet de porc; gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; pus deoparte.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și ciupercile; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Se amestecă supa, apa, sosul de soia, salvia și piperul până se amestecă bine.
Se încălzește până la fierbere. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie; puneți o parte din sos peste carne de porc. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 12 până la 15 minute, amestecând și întorcând Cotletele de porc ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Se amestecă smântâna până se omogenizează bine și se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, pana cand este fierbinte.
Serviți Cotletele de porc cu amestec de ciuperci.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.