Cotletul de porc cu mere este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru 3,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, suc de mere, condimente pentru plăcintă cu mere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc și cartofi, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea, condimentul de plăcintă, nucșoara și piperul; presărați peste ambele părți de cotlet de porc. Într-o tigaie mare, cotletele maro în unt pe ambele părți. Se acoperă cu felii de ceapă, cartofi și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Cup. Ceapă Tocată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sucul de mere până se omogenizează; se toarnă în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 14-16 minute sau până când carnea nu mai este roz și cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este compania de vinuri prizonieră Saldo Zinfandel ( jumătate de sticlă). Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)