Cotlet de porc sotat cu varză roșie dulce-acrișoară
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 270 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ceapă, sare, cotlet de porc cu coaste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc dulce și acru, Cotlet De Porc Dulce Și Acru, și Cotlet de porc dulce și acru.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Gatiti slanina intr - o oala grea lata de 4 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, si transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge. Măsurați grăsimea și, dacă este mai mică de 2 linguri, adăugați suficient ulei vegetal pentru a aduce total la 2 linguri.
Încălziți grăsimea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați, apoi gătiți ceapa, amestecând ocazional, până când începe să devină aurie, aproximativ 2 minute.
Adăugați varza și întoarceți-o cu clești până când este acoperită cu grăsime. Se amestecă oțet de vin roșu, apă, zahăr, semințe de chimen, 3/4 lingură de sare și 1/4 linguriță de piper și se fierbe varza la foc moderat, acoperit, amestecând ocazional, până se înmoaie, 25 până la 35 de minute.
Între timp, se usucă 2 cotlete de porc și se presară ambele părți cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total).
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți cotletele condimentate, răsturnând o dată, 5 minute în total și transferați într-o tigaie superficială (adâncime de 1 inch). Se condimentează restul de 2 cotlete și se rumenesc în ulei rămas în tigaie în același mod, transferându-se în tigaia de copt. Prăjiți cotletele în cuptor până când termometrul este introdus orizontal la 2 inci în centrul unei cotlete (nu atingeți osul) înregistrează 145 F, 5 până la 8 minute.
Între timp, amestecați jumătate de slănină în varză, apoi tocați mărunt slănina rămasă pentru stropire.
Lăsați cotletele să stea în tigaie, acoperite slab cu folie, 5 minute.
Serviți cotletele peste varză, cu orice suc de tigaie lingurat și presărat cu slănină.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.