Cotlet de porc sotat cu varză roșie dulce-acrișoară
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 270 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ceapă, sare, cotlet de porc cu coaste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc dulce și acru, Cotlet De Porc Dulce Și Acru, și Cotlet de porc dulce și acru.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti slanina intr - o oala grea lata de 4 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, si transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge. Măsurați grăsimea și, dacă este mai mică de 2 linguri, adăugați suficient ulei vegetal pentru a aduce total la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Grăsime De Porc înapoi
3
Încălziți grăsimea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați, apoi gătiți ceapa, amestecând ocazional, până când începe să devină aurie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați varza și întoarceți-o cu clești până când este acoperită cu grăsime. Se amestecă oțet de vin roșu, apă, zahăr, semințe de chimen, 3/4 lingură de sare și 1/4 linguriță de piper și se fierbe varza la foc moderat, acoperit, amestecând ocazional, până se înmoaie, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Oțet De Vin
Varză
Piper
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
5
Între timp, se usucă 2 cotlete de porc și se presară ambele părți cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Piper
Sare
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți cotletele condimentate, răsturnând o dată, 5 minute în total și transferați într-o tigaie superficială (adâncime de 1 inch). Se condimentează restul de 2 cotlete și se rumenesc în ulei rămas în tigaie în același mod, transferându-se în tigaia de copt. Prăjiți cotletele în cuptor până când termometrul este introdus orizontal la 2 inci în centrul unei cotlete (nu atingeți osul) înregistrează 145 F, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tava De Copt
Cuptor
7
Între timp, amestecați jumătate de slănină în varză, apoi tocați mărunt slănina rămasă pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Lăsați cotletele să stea în tigaie, acoperite slab cu folie, 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Serviți cotletele peste varză, cu orice suc de tigaie lingurat și presărat cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.