Cotlet De Porc Sherry La Grătar

Cotlet De Porc Sherry La Grătar
Cotletele de porc sherry la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de melasă, cotlet de porc, vin de gătit sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sherry Apple Cotlet De Porc, Cotlete de porc umplute cu sos de Sherry, și Grătar de carne de porc la grătar cu sos de grătar cu oțet Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul de plastic, combinați sherry, melasă și sos de soia; se toarnă peste cotlet de porc. Capac; frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scurgeți Cotletele de porc; salvați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4
Grătați Cotletele de porc la foc mediu-mare 20 până la 30 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru, întorcându-se o dată și perindând frecvent cu marinată. Nu ungeti in ultimele 5 minute de gratar. Aruncați orice marinadă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista