Cotlet De Porc Rozmarin

Cotlet de porc rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, usturoi îmbuteliat, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Rozmarin, Cotlet De Porc Rozmarin, și Cotlet De Porc Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente. Frecați amestecul pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Așezați Cotletele de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.