Cotlet de porc prăjit la tigaie cu sos de aluniță de ardei galben

Cotlet de porc prăjit la tigaie cu sos de aluniță de ardei galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc prăjite la tigaie cu sos de aluniță de ardei galben. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 791 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de dovleac, mango, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Cotlet de porc ars cu sos picant de piper prăjit, Cotlet de porc în sos de aluniță Verde, și Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o cratiță medie la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați tortilla și prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
3
Scoateți pe o farfurie.
4
Adăugați semințele de dovleac în tigaie și gătiți până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați bulionul, ardeii galbeni, mango, tomatillos și stafidele și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Transferați amestecul de ardei galben, tortilele prăjite și semințele de dovleac într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară sosul într-o cratiță medie curată și se fierbe la foc mediu până ajunge la consistența sosului, 15 până la 20 de minute. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Ardei GalbenArdei Galben
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Încălziți cele 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare, până aproape de fumat. Condimentați cotletele pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Așezați cotletele în tigaie și gătiți până se rumenesc, 4 până la 5 minute; răsturnați cotletele și introduceți tigaia în cuptor. Prăjiți până la mediu, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Scoateți cotletele din tigaie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire. În timp ce cotletele se odihnesc, adăugați ciocolata, mierea, cuișoarele și scorțișoara în sos și condimentați cu sare și piper. Gatiti 5 minute. Sosul de aluniță poate fi preparat cu până la 1 zi în avans și refrigerat. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Puneți o parte din sos pe fiecare dintre cele 4 farfurii mari de cină și acoperiți cu un cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
15
Gust
16
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
17
Cartea de bucate Mesa Grill a lui Bobby Flay de Bobby Flay. Copyright 2007 de Bobby Flay. Publicat de Crown Publishing Group. Toate Drepturile Rezervate.Bobby Flay a deschis primul său restaurant, Mesa Grill, în 1991 și a dezvoltat rapid un text pentru bucătăria sa inovatoare din sud-vest. Restaurantul continuă să obțină note mari în sondajul Zagat pentru bucătăria sa regională americană și a dat naștere la două ramuri, Mesa Grill în Caesar ' s Palace din Las Vegas și Mesa Grill Atlantis în Bahamas. Bobby a deschis Bolo în 1993, Bar American în 2005 și Bobby Flay Steak în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
18
El este, de asemenea, corespondentul alimentar pentru Early Show de pe CBS și a găzduit numeroase emisiuni populare de gătit de la debutul său pe Food Network în 1996, de la The Emmy-nominalizat Boy Meets Grill la seria Iron Chef America și Throwdown cu Bobby Flay . Aceasta este a șaptea sa carte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
19
adaugă note notele mele
20
editează notele mele
21
făcut

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista