Cotlet de porc prăjit la tigaie cu glazură de caise-ghimbir

Cotletele de porc prăjite cu glazură de caise-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 294g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 2207 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $15.36 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 3 minute. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu glazură de caise, Cotlet de porc la grătar cu glazură de caise-muștar, și Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente și 1 linguriță de sare într-un castron mic. Frecați amestecul peste Cotletele de porc și lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti, amestecand ocazional, 1-2 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă conservele, nectarul de agave, sucul de lămâie și restul de 1/4 linguriță de sare. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 3 minute sau până când se îngroașă ușor.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se toarnă amestecul de caise peste Cotletele de porc.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 3 minute.
Se servește cu sucuri de tigaie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.