Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi
Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 852 calorii, 110g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 641 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, pudră de usturoi, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi, fierbeți cartofii aproximativ 10 minute.
Se scurge, se răcește și se pune într-un castron. Aruncați cu ulei de măsline, 1/2 linguriță cimbru, 1/2 linguriță usturoi praf, arpagic, sare și piper.
Frecați friptura de porc cu 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de usturoi praf și ceapă praf.
Se presară sare și piper.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială și gătiți 50 de minute în cuptorul preîncălzit. Aranjați cartofii în jurul fripturii și continuați să gătiți 50 de minute, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Se ia de pe foc, se acoperă cu folie și se lasă să stea 15 minute înainte de feliere.