Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi

Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi
Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 852 calorii, 110g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 641 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, pudră de usturoi, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi, fierbeți cartofii aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se scurge, se răcește și se pune într-un castron. Aruncați cu ulei de măsline, 1/2 linguriță cimbru, 1/2 linguriță usturoi praf, arpagic, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Frecați friptura de porc cu 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de usturoi praf și ceapă praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
6
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială și gătiți 50 de minute în cuptorul preîncălzit. Aranjați cartofii în jurul fripturii și continuați să gătiți 50 de minute, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se ia de pe foc, se acoperă cu folie și se lasă să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista