Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi

Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi
Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 852 calorii, 110g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 641 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, pudră de usturoi, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet de porc prăjit cu ierburi și cartofi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi, fierbeți cartofii aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge, se răcește și se pune într-un castron. Aruncați cu ulei de măsline, 1/2 linguriță cimbru, 1/2 linguriță usturoi praf, arpagic, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Frecați friptura de porc cu 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de usturoi praf și ceapă praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială și gătiți 50 de minute în cuptorul preîncălzit. Aranjați cartofii în jurul fripturii și continuați să gătiți 50 de minute, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se ia de pe foc, se acoperă cu folie și se lasă să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista