Cotlet de porc prăjit cu fructe uscate
Cotletele de porc coapte cu fructe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 295 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, bucăți de fructe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu umplutură de fructe uscate, Cotlet de porc prăjit cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate, și O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați bulion și fructe; acoperiți și fierbeți 1 minut. Întoarceți carnea de porc în tigaie și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.