Cotlet de porc prăjit cu fructe uscate

Cotlet de porc prăjit cu fructe uscate
Cotletele de porc coapte cu fructe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 295 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, bucăți de fructe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu umplutură de fructe uscate, Cotlet de porc prăjit cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate, și O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion și fructe; acoperiți și fierbeți 1 minut. Întoarceți carnea de porc în tigaie și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
FructeFructe
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista