Cotlet de porc prăjit cu fasole cu unt

Cotlet de porc prăjit cu fasole cu unt
Cotletul de porc prăjit cu fasole cu unt necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1103 calorii, 96G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlet de porc, făină, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Rețete similare includ Cotlet de porc umplut cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt, Fasole Lima și cotlet de porc, și Cotlet de porc cu orez și fasole.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un vas de copt superficial sau placă de plăcintă combinați făina cu făină de porumb, pesmet, condimente italiene, praf de usturoi, boia de ardei, cayenne, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Puneți Cotletele de porc în stratul de amestec de făină complet și scuturați excesul. Se prăjesc în ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți și se fierb, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Scoateți cotletele din ulei și scurgeți-le pe o tigaie căptușită cu o pungă de hârtie maro. Rezervați 2 cotlete pentru rețeta de parmezan de porc rotund 2.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt, apoi adăugați șuncă tăiată cubulețe și sotati până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa și restul de 2 linguri de unt, sare și piper, după gust și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați boabele de unt și sotati timp de 5 minute. Rezervați 2 căni de fasole sotată și ceapă pentru rețeta rotundă de 2 Bean Dip. Aranjați cotletele pe farfurii de servire și serviți cu fasolea alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista