Cotletul de porc prăjit cu fasole cu unt necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1103 calorii, 96G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlet de porc, făină, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Rețete similare includ Cotlet de porc umplut cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt, Fasole Lima și cotlet de porc, și Cotlet de porc cu orez și fasole.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un vas de copt superficial sau placă de plăcintă combinați făina cu făină de porumb, pesmet, condimente italiene, praf de usturoi, boia de ardei, cayenne, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Puneți Cotletele de porc în stratul de amestec de făină complet și scuturați excesul. Se prăjesc în ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți și se fierb, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți cotletele din ulei și scurgeți-le pe o tigaie căptușită cu o pungă de hârtie maro. Rezervați 2 cotlete pentru rețeta de parmezan de porc rotund 2.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt, apoi adăugați șuncă tăiată cubulețe și sotati până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa și restul de 2 linguri de unt, sare și piper, după gust și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați boabele de unt și sotati timp de 5 minute. Rezervați 2 căni de fasole sotată și ceapă pentru rețeta rotundă de 2 Bean Dip. Aranjați cotletele pe farfurii de servire și serviți cu fasolea alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Unt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.