Cotlet De Porc Prăjit

Cotlet De Porc Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc prăjite. Această rețetă face 8 porții cu 409 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de canolan, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați O Tigaie De Mere Scorțișoară Cotlet De Porc, Miere-Mustar Foaie Tigaie Cotlet De Porc, și Sheet pan cotlet de porc, cartofi și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sare și piper ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Combinați făina și puțină cayenne, sare și piper negru. Dragați fiecare parte a cotletului de porc în amestecul de făină șiapoi puneți deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Încălziți uleiul de canola la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adaugăunt. Când untul este topit și amestecul de ulei/ulei este fierbinte, gătiți 3 cotlete de porc la un moment dat, 2 până la 3 minute pe prima parte. Flip și gătiți până lachops sunt maro auriupe cealaltă parte, 1 până la 2 minute(asigurați-vă că nu rămân sucuri roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți pe o farfurie și repetați cu Cotletele de porc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
7
Delicios și simplu!
8
Serviți cu cartofi noi zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista