Cotlet de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki

Cotlet de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki
Cotletul de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 823 calorii, 58G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de piper, semințe de susan, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Miere-Teriyaki degete de pui cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, Cotlete de porc cu glazură de soia portocalie și tăiței Udon, și Friptură Teriyaki Și Tăiței De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
În timp ce pastele gătesc, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează cotletele cu sare și piper și gătește 6 minute pe prima parte, 4 până la 5 pe a doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți cotletele pe o farfurie și rezervați, acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Adăugați 3 linguri marmeladă de portocale, câteva linguri sos teriyaki și 1/4 cană de apă în tigaie, aduceți sosul într-o bulă și combinați 1 minut, amestecați uleiul de susan îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
În timp ce tocatul gătește, încălziți o a doua tigaie cu 3 linguri ulei la foc mediu. Se amestecă-prăji scallions și edamame câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scurgeți pastele și aruncați cu scallions și edamame și sosul teriyaki rămas, aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
7
Presărați tăiței cu semințe de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
8
Se taie carnea de porc sau se lasă să se toacă întreg și se acoperă cu glazură de susan portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Serviți tăiței teriyaki alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista