Cotlet De Porc Pizza Cu Aragaz Lent

Cotlet De Porc Pizza Cu Aragaz Lent
Cotletele de porc pentru pizza cu aragaz lent ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 4 ore și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, cotlet de porc, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Pentru Pizza Cu Aragaz Lent, Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Presărați ceapa peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
6
Adăugați sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
7
Capac; gatiti la foc mic setarea 4-6 ore.
8
Puneți orzo pe platou. Se acoperă cu carne de porc și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista