Cotletele de porc pentru pizza cu aragaz lent ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 4 ore și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, cotlet de porc, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Pentru Pizza Cu Aragaz Lent, Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de porc; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Presărați ceapa peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Porc
6
Adăugați sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
7
Capac; gatiti la foc mic setarea 4-6 ore.
8
Puneți orzo pe platou. Se acoperă cu carne de porc și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.