Cotlet De Porc Parmezan
Cotletele de porc parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de filet de porc, făină, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Parmezan, Cotlet De Porc Parmezan, și Cotlete De Porc Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. tăiați subțire filetul pe diagonală în 8 bucăți. Puneți feliile la o grosime de 1/4 inch.
Așezați făina pe o farfurie.
Așezați ouăle într-un castron puțin adânc și bateți ușor. Într-un castron separat, combinați firimiturile de pâine, sarea și parmezanul. Lucrând în loturi, înveliți ușor cotletele mai întâi în făină, apoi în amestecul de ouă (permițând scurgerea oricărui exces) și, în final, în amestecul de pesmet.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 4 cotlete. Gatiti pana devin aurii, 1-2 minute pe fiecare parte.
Așezați cotletele pe o foaie de copt. Ștergeți tigaia și repetați cu uleiul de măsline rămas și cotletele.
Se transferă la cuptor și se încălzește până când carnea de porc este gătită, 8 până la 10 minute. Împărțiți rucola și roșiile între farfurii individuale și stropiți cu uleiul de măsline extravirgin.
Se servește cu cotletele și pene de lămâie.Bacsis: când nu este sezonul de vârf al roșiilor, încercați să folosiți roșii Rome (prune) cu aromă intensă în loc de roșii pe viță de vie. Folosiți 2 Rome pentru fiecare roșie obișnuită.