Cotletele de porc parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de filet de porc, făină, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Parmezan, Cotlet De Porc Parmezan, și Cotlete De Porc Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F. tăiați subțire filetul pe diagonală în 8 bucăți. Puneți feliile la o grosime de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați făina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Așezați ouăle într-un castron puțin adânc și bateți ușor. Într-un castron separat, combinați firimiturile de pâine, sarea și parmezanul. Lucrând în loturi, înveliți ușor cotletele mai întâi în făină, apoi în amestecul de ouă (permițând scurgerea oricărui exces) și, în final, în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Pâine
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați 4 cotlete. Gatiti pana devin aurii, 1-2 minute pe fiecare parte.
6
Așezați cotletele pe o foaie de copt. Ștergeți tigaia și repetați cu uleiul de măsline rămas și cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
7
Se transferă la cuptor și se încălzește până când carnea de porc este gătită, 8 până la 10 minute. Împărțiți rucola și roșiile între farfurii individuale și stropiți cu uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Tomate
Rucola
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se servește cu cotletele și pene de lămâie.Bacsis: când nu este sezonul de vârf al roșiilor, încercați să folosiți roșii Rome (prune) cu aromă intensă în loc de roșii pe viță de vie. Folosiți 2 Rome pentru fiecare roșie obișnuită.