Cotlet de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică

Cotlet de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc la grătar cu brânză rapidă, cu Treviso și glazură balsamică. Această rețetă servește 4. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, la cotlet de coaste de porc, radicchio treviso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista