Cotlet de porc la grătar cu salsa de piersici

Cotlet de porc la grătar cu salsa de piersici
Cotlet de porc la gratar cu salsa piersic ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $2.52 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 381 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc la grătar sud-vestic cu salsa de piersici, Perfect cotlet de porc la gratar cu afine piersic busuioc Salsa, și Cotlete De Porc Cu Salsa De Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-un castron aruncați toate ingredientele salsa împreună și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți Cotletele de porc cu uleiul. Într-un castron mic combinați praful de chili, sarea și piperul. Presărați generos freca pe ambele părți ale fiecărei cotlete de porc. Grătați cotletele până la fiert, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte. (Set 1 cotlet deoparte pentru runda on-line 2 Reteta, Supa Orzo cu carne de porc.) Aranjați cotletele pe un platou de servire și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Carne De PorcCarne De Porc
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
3
Serviți cotletele cu salsa de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista