Cotlet de porc la grătar cu Salsa cu două pepene galben

Cotlet de porc la grătar cu Salsa cu două pepene galben
Cotletele de porc la grătar cu Salsan cu două pepene galben sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Un amestec de sare, ulei de canolan, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar, Cotlet de porc la grătar cu Salsa Tomatillo, și Cotlet De Porc La Grătar ~ Salsa De Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara salsa, combinați primele 7 ingrediente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Pentru a pregăti Cotletele de porc, încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Combinați uleiul și următoarele 4 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei pe ambele părți ale cotletelor de porc. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper NegruPiper Negru
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista