Cotlet de porc la grătar cu glazură de caise-muștar

Cotlet de porc la grătar cu glazură de caise-muștar
Cotletele de porc la grătar cu glazură de caise-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 239 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, cotlet de porc, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu glazură de muștar de miere, Cotlet de porc cu glazură de caise, și Somon la grătar cu glazură de caise-muștar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista