Cotlet De Porc La Grătar

Cotlet De Porc La Grătar
Reteta cotlete de porc gratar ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 300 de calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, cotlet de porc, chipsuri de cartofi cu aromă de grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc La Grătar, Cotlete De Porc La Grătar Thailandez, și Cotlet De Porc La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați chipsurile de cartofi într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă de 1 galon; zdrobiți cu sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
2
Adăugați Bisquick mix la chipsuri; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
3
Într-un vas mic de mică adâncime, amestecați oul și 2 linguri de sos de grătar. Înmuiați Cotletele de porc în amestecul de ouă, apoi agitați în pungă pentru a acoperi cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
OuăOuă
4
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mic. Gatiti Cotletele de porc in ulei 15-18 minute, intorcand o data, pana se rumenesc si carnea de porc nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu 3/4 cană de grătar sauce.To înghețați și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
6
Coaceți: acoperiți Cotletele de porc conform instrucțiunilor, dar nu gătiți. Înfășurați fiecare cotlet de porc în folie rezistentă. Înghețați până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se pune la frigider 8 ore sau peste noapte până se decongelează. Gatiti conform indicatiilor.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista