Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele și legumele de porc la cuptor. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 603 calorii, 52G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlet de porc, amestec de usturoi-piper, crutoane cu aromă de parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Cotlet de porc la cuptor și legume, Cotlete de porc cochete cu legume, și Cotlet de porc picant cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Presărați Cotletele de porc cu sare condimentată și amestec de usturoi-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc in tigaie 4 pana la 6 minute sau pana se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați Cotletele de porc în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Într-un castron mare, amestecați cartofi, legume, supă, smântână și cimbru. Lingură peste Cotletele de porc. Acoperiți vasul de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se presară cu crutoane; apăsați ușor în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
8
Coaceți descoperit cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.