Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele și legumele de porc la cuptor. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 603 calorii, 52G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlet de porc, amestec de usturoi-piper, crutoane cu aromă de parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Cotlet de porc la cuptor și legume, Cotlete de porc cochete cu legume, și Cotlet de porc picant cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați Cotletele de porc cu sare condimentată și amestec de usturoi-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cotlet De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc in tigaie 4 pana la 6 minute sau pana se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați Cotletele de porc în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Într-un castron mare, amestecați cartofi, legume, supă, smântână și cimbru. Lingură peste Cotletele de porc. Acoperiți vasul de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
6
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se presară cu crutoane; apăsați ușor în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
8
Coaceți descoperit cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.