Cotlet De Porc Italian

Cotlet De Porc Italian
Reteta cotlete de porc italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pansament, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Italian, Cotlet De Porc Frecat Italian, și Cotlete De Porc Italiene Crocante.

Instrucțiuni

1
Așezați amestecul Bisquick, pansamentul și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Înveliți Cotletele de porc cu amestec Bisquick. Înmuiați Cotletele de porc acoperite în pansament, apoi acoperiți cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste; reduceți focul la minim. Întoarceți cu grijă carnea de porc. Gatiti 10-15 minute mai mult sau pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista