Cotlet De Porc Italian
Reteta cotlete de porc italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pansament, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Italian, Cotlet De Porc Frecat Italian, și Cotlete De Porc Italiene Crocante.
Instrucțiuni
Așezați amestecul Bisquick, pansamentul și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Înveliți Cotletele de porc cu amestec Bisquick. Înmuiați Cotletele de porc acoperite în pansament, apoi acoperiți cu pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste; reduceți focul la minim. Întoarceți cu grijă carnea de porc. Gatiti 10-15 minute mai mult sau pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru.