Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Portocaliu
Cotletele de porc glazurate cu muștar portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 349 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, suc de lămâie, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar, Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Și Bourbon, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați sucul, marmelada și muștarul într-o cratiță la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 15 minute sau până când este siropos.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Se adaugă în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți carnea de porc; adăugați rozmarin și ceapă în tigaie.
Se toarnă amestecul de suc peste carne de porc; coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Așezați ceapa și rozmarinul pe un platou. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați suc de lămâie. Gatiti 4 minute sau pana cand lichidul este siropos.
Adăugați carne de porc în platou; stropiți cu sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.