Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Portocaliu

Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Portocaliu
Cotletele de porc glazurate cu muștar portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 349 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, suc de lămâie, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar, Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Și Bourbon, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați sucul, marmelada și muștarul într-o cratiță la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 15 minute sau până când este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
MuștarMuștar
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
6
Se adaugă în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți carnea de porc; adăugați rozmarin și ceapă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă amestecul de suc peste carne de porc; coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Așezați ceapa și rozmarinul pe un platou. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați suc de lămâie. Gatiti 4 minute sau pana cand lichidul este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați carne de porc în platou; stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista