Cotletele de porc glazurate Balsamic și mămăliga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 431 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, lapte, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, și Cotlete De Porc Glazurate Balsamice Minunate.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de lapte și bulion la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu. Adăugați treptat polenta. Gatiti timp de 20 de minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand frecvent cu un tel; se ia de pe foc. Se amestecă crema de brânză. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Mamaliga
Bulion
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Puneți oțetul într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
4
Combinați rozmarinul, sarea, piperul și usturoiul; frecați amestecul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Piper
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
5
Așezați carnea de porc în tigaie; gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, ungând cu oțet.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.