Cotletele de porc fructate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.79 pe portie. O porție conține 350 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, amidon de porumb, cocktail de fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cocktail de fructe ai putea urma acest curs principal cu Cocktail Mexican de fructe cu iaurt dulce de tei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Porc Fructat, Cotlet de porc cu varză roșie fructată, și Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de porc cu sare, piper, rozmarin, mărar și ghimbir. Într-o tigaie mare, chipsuri maro pe ambele părți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sos De Curcan, încălzit
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transfer la un 3-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Scurgeți cocktailul de fructe. Într-un castron mic, combinați oțetul, muștarul, coaja de portocală și sucul de fructe rezervat.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Îndepărtați cotletele și păstrați-le la cald. Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în lichidul de gătit. se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.