Cotlet De Porc Fructat

Cotlet De Porc Fructat
Cotletele de porc fructate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.79 pe portie. O porție conține 350 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, amidon de porumb, cocktail de fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cocktail de fructe ai putea urma acest curs principal cu Cocktail Mexican de fructe cu iaurt dulce de tei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Porc Fructat, Cotlet de porc cu varză roșie fructată, și Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc cu sare, piper, rozmarin, mărar și ghimbir. Într-o tigaie mare, chipsuri maro pe ambele părți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transfer la un 3-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Scurgeți cocktailul de fructe. Într-un castron mic, combinați oțetul, muștarul, coaja de portocală și sucul de fructe rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CurcubeuCereale Curcubeu
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Îndepărtați cotletele și păstrați-le la cald. Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în lichidul de gătit. se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați cocktail de fructe; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CurcubeuCereale Curcubeu
8
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista