Cotlet de porc frecat la grătar cu chutney de stafide-muștar

Cotlet de porc frecat la grătar cu chutney de stafide-muștar
Cotlet de porc frecat la grătar cu chutney de stafide-muștar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 324 calorii. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți stafide aurii, ienibahar măcinat, muschi de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Filet de porc frecat cu condimente cu sos de grătar de muștar, Loin de porc frecat și la grătar, și Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti chutney, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, 2 lingurițe de ghimbir proaspăt și usturoi; saut 4 minute. Se amestecă sucul și următoarele 6 ingrediente (prin 1/2 linguriță de chimen); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SucSuc
CeapăCeapă
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Se amestecă jeleu, muștar și 1/4 linguriță sare. Lingură într-un castron; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
JeleuJeleu
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați zahărul și următoarele 8 ingrediente (prin ardei roșu); frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați carnea de porc pe un suport acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 20 de minute.
9
Tăiați în felii subțiri.
10
Se servește cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista