Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente Umplute Cu Caise

Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente Umplute Cu Caise
Muschiul de porc frecat cu condimente umplute cu caise este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 165 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir măcinat, chimen măcinat, friptură de porc dezosată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spice-frecat friptură de porc cotlet, Spice-frecat cotlet de porc cu Ratatouille, și Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați caisele și caperele; pus deoparte. Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Tăiați o fantă orizontală lată de 1 1/2 inch în capătul cărnii de porc; tăiați până la celălalt capăt al cărnii de porc pentru a forma un buzunar adânc folosind un cuțit lung și subțire. Puneți amestecul de caise în buzunar; împachetați folosind mânerul unei linguri de lemn. Frecați suprafața de carne de porc cu amestec de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 55 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista