Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente Umplute Cu Caise
Muschiul de porc frecat cu condimente umplute cu caise este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 165 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir măcinat, chimen măcinat, friptură de porc dezosată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spice-frecat friptură de porc cotlet, Spice-frecat cotlet de porc cu Ratatouille, și Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Combinați caisele și caperele; pus deoparte. Tăiați grăsimea din carne de porc.
Tăiați o fantă orizontală lată de 1 1/2 inch în capătul cărnii de porc; tăiați până la celălalt capăt al cărnii de porc pentru a forma un buzunar adânc folosind un cuțit lung și subțire. Puneți amestecul de caise în buzunar; împachetați folosind mânerul unei linguri de lemn. Frecați suprafața de carne de porc cu amestec de chimen.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 55 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).