Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate
Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,12 USD pe porție. O porție conține 390 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de praz, bulion de pui mai puțin sodiu, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate, Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii, și Loin de porc cu prune uscate și pancetta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti frecarea condimentelor, combinați primele 5 ingrediente. Tăiați grăsimea din carne de porc; frecați suprafața fripturii cu frecare de condimente. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu șnur greu.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 8 minute, rumenind pe toate partile.
Adăugați ceapa, prazul și morcovul; acoperiți, reduceți focul și gătiți 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă în vin și bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Întoarceți carnea de porc în tigaie; adăugați prune uscate și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă; aruncați frunzele de dafin.
Așezați carnea de porc pe un platou; acoperiți cu folie.
Îndepărtați 6 prune uscate cu o lingură cu fante.
Așezați prunele într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează. Se amestecă prunele pure în amestecul de port.
Serviți sosul cu carne de porc.