Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,12 USD pe porție. O porție conține 390 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de praz, bulion de pui mai puțin sodiu, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate, Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii, și Loin de porc cu prune uscate și pancetta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti frecarea condimentelor, combinați primele 5 ingrediente. Tăiați grăsimea din carne de porc; frecați suprafața fripturii cu frecare de condimente. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu șnur greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați carne de porc; gatiti 8 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa, prazul și morcovul; acoperiți, reduceți focul și gătiți 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă în vin și bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Întoarceți carnea de porc în tigaie; adăugați prune uscate și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă; aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Uscate
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați carnea de porc pe un platou; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Îndepărtați 6 prune uscate cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Așezați prunele într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează. Se amestecă prunele pure în amestecul de port.