Cotlet De Porc Dublu Tăiat Gros

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc tăiate gros. O porție conține 286 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, saramură de bază, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc marinat cu muștar tăiat gros cu ceapă roșie caramelizată, Cina în seara asta: cotlet de porc tăiat gros cu mere și ceapă, și Cotlete mari de porc groase umplute cu rozmarin, ciuperci și brânză de capră.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de porc, adăugați Cotletele de porc în saramura de bază; la frigider timp de 16 ore, întorcându-se ocazional.
Pentru a pregăti glazura, combinați 2/3 cană zahăr, 1/3 cană apă, piper jalapeo și usturoi într-o cratiță mică; aduceți la foc mic, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Se amestecă ceapa verde și sucul de lămâie.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră.
Pregătiți grătarul cu cărbune la foc mare. Configurați un grătar ridicat la 18 inci deasupra suprafeței cărbunilor, folosind un al doilea grătar care este așezat deasupra a 2 stive de 2 cărămizi fiecare.
Legați strâns ciorchinii de crenguțe de ierburi de mânerul unei linguri lungi de lemn.
Scoateți carnea de porc din saramură. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie; aruncați saramura.
Așezați carnea de porc pe grătar ridicat; grătar 1 minut pe fiecare parte. Grill 8 minute, întorcându-se la fiecare 2 minute. Grill 1 minut pe fiecare margine de carne de porc. Continuați grătarul până când un termometru înregistrează 115, rotind și ungând cu perie de plante și glazură jalapeo la fiecare 2 minute (aproximativ 26 de minute în total).
Scoateți carnea de porc într-un platou; ungeți ușor.
Lăsați să stea 15 minute. Mențineți grătarul la foc mediu-mare.
Îndepărtați cu grijă grătarul și cărămizile ridicate.
Așezați carnea de porc pe grătarul inferior; grătar 7 minute sau până când termometrul înregistrează 140, rotind și ungând la fiecare 1 minut. Cântați ierburile timp de 5 secunde după ungerea finală. Tăiați mărunt ierburile; rezervă.
Combinați uleiul de măsline, pătrunjelul, piperul negru, sarea și ierburile tocate rezervate pe o tăietură.
Adăugați carne de porc la amestecul de ulei; întoarceți-vă la strat.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri. Întoarceți felii la bord pansament pentru a acoperi.
Serviți carnea de porc cu pansament.
Combinați 5 căni de apă, 1/4 cană sare kosher, 1 lingură boabe de piper negru, 1 lingură cimbru proaspăt tocat, 1 lingură zahăr, 8 căței de usturoi, 3 foi de dafin și 1 lămâie înjumătățită într-o cratiță medie; se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc; rece. Puneți la frigider saramura peste noapte.