Cotlet De Porc Dublu Tăiat Gros

Cotlet De Porc Dublu Tăiat Gros
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc tăiate gros. O porție conține 286 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, saramură de bază, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc marinat cu muștar tăiat gros cu ceapă roșie caramelizată, Cina în seara asta: cotlet de porc tăiat gros cu mere și ceapă, și Cotlete mari de porc groase umplute cu rozmarin, ciuperci și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de porc, adăugați Cotletele de porc în saramura de bază; la frigider timp de 16 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
2
Pentru a pregăti glazura, combinați 2/3 cană zahăr, 1/3 cană apă, piper jalapeo și usturoi într-o cratiță mică; aduceți la foc mic, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Se amestecă ceapa verde și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră.
4
Pregătiți grătarul cu cărbune la foc mare. Configurați un grătar ridicat la 18 inci deasupra suprafeței cărbunilor, folosind un al doilea grătar care este așezat deasupra a 2 stive de 2 cărămizi fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Legați strâns ciorchinii de crenguțe de ierburi de mânerul unei linguri lungi de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Scoateți carnea de porc din saramură. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie; aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Așezați carnea de porc pe grătar ridicat; grătar 1 minut pe fiecare parte. Grill 8 minute, întorcându-se la fiecare 2 minute. Grill 1 minut pe fiecare margine de carne de porc. Continuați grătarul până când un termometru înregistrează 115, rotind și ungând cu perie de plante și glazură jalapeo la fiecare 2 minute (aproximativ 26 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Scoateți carnea de porc într-un platou; ungeți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
9
Lăsați să stea 15 minute. Mențineți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
10
Îndepărtați cu grijă grătarul și cărămizile ridicate.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
11
Așezați carnea de porc pe grătarul inferior; grătar 7 minute sau până când termometrul înregistrează 140, rotind și ungând la fiecare 1 minut. Cântați ierburile timp de 5 secunde după ungerea finală. Tăiați mărunt ierburile; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
12
Combinați uleiul de măsline, pătrunjelul, piperul negru, sarea și ierburile tocate rezervate pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Adăugați carne de porc la amestecul de ulei; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
14
Lăsați să stea 10 minute.
15
Tăiați carnea de porc în felii subțiri. Întoarceți felii la bord pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
16
Serviți carnea de porc cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
1
Combinați 5 căni de apă, 1/4 cană sare kosher, 1 lingură boabe de piper negru, 1 lingură cimbru proaspăt tocat, 1 lingură zahăr, 8 căței de usturoi, 3 foi de dafin și 1 lămâie înjumătățită într-o cratiță medie; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc; rece. Puneți la frigider saramura peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În17 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista