Cotlet De Porc Dijon Cu Sos De Cremă De Coniac

Cotlet De Porc Dijon Cu Sos De Cremă De Coniac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc Dijon cu sos de cremă de coniac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 761 calorii, 32g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,18 USD pe porție. Dacă aveți sare și piper măcinat, coniac, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Muschi de porc cu os cu sos Dijon, Loin De Porc Cu Sos Cremos De Iaurt Dijon, și Cotlet De Porc Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Scoateți carnea de porc din frigider și lăsați să se odihnească 10 minute pentru a le apropia de temperatura camerei.2 tăiați grăsimea de pe cotlete, ungeți ulei pe ambele părți 3 sare și piper pe ambele părți.4 Pat muștar pe ambele părți pentru a crea o 'crustă'.5 prăjiți uleiul și untul în tigaie până când apar bule mici la foc mediu 6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cotletele, lăsați-le să sfârâie, întorcându-se când sunt albe la jumătatea drumului, odată răsturnate și toate sunt albe pe părțile laterale, puneți-le într-un cuptor preîncălzit la 218°, până când temperatura internă este de cel puțin 160 F. 7.Adăugați șalotele tocate mărunt la tigaie până la moale, apoi adăugați coniac, răzuind fundul tigaiei pentru a elibera 'bucățile' odată ce coniacul s-a redus adăugați smântână.8 reduceți focul la minim și adăugați sare și piper după gust și lăsați sosul să se îngroașe-.9 serviți pe carne de porc 10 Bucurați-vă cu cartofi de plante prăjite la cuptor și morcovi glazurați cu miere.11 asocierea vinului-crisp rece Sumac Ridge Guwertztraminer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
ConiacConiac
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
SumacSumac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista