Cotlet De Porc Cu Vârf De Piersică

Cotlet De Porc Cu Vârf De Piersică
Rețeta Cotletele de porc cu vârf de piersică pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 313 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de piersici, piper, cotlet de coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încearcă Cotlet De Porc Cu Vârf De Citrice, Cotlet de porc cu umplutură, și Pesto Topped Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa în ulei timp de 4-5 minute sau până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și păstrați cald.
3
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare și cimbru; adăugați în tigaie. Acoperiți și gătiți timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți și păstrați cald.
5
În aceeași tigaie, combinați piersicile, zahărul, oțetul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de porc și ceapa în tigaie; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este King Estate Domaine Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista