Cotlet de porc cu sos de smântână de muștar

Cotlet de porc cu sos de smântână de muștar
Cotletele de porc cu sos de cremă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 203 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $2.1 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, muștar dijon, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Cotlet de porc în sos de cremă de muștar, Cotlet de porc cu sos de muștar și smântână, și Cotlete de porc ușurate cu sos de cremă de muștar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Transferați carnea de porc pe o farfurie de servire și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Adăugați bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă jumătate și jumătate, muștar și suc de lămâie. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 6 minute sau până când sosul este ușor gros. Sos de lingură peste carne de porc; presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu: pene de cartofi prăjiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista