Cotlet de porc cu sos de smântână de muștar
Cotletele de porc cu sos de cremă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 203 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $2.1 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, muștar dijon, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Cotlet de porc în sos de cremă de muștar, Cotlet de porc cu sos de muștar și smântână, și Cotlete de porc ușurate cu sos de cremă de muștar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și gata.
Transferați carnea de porc pe o farfurie de servire și păstrați-o caldă.
Adăugați bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă jumătate și jumătate, muștar și suc de lămâie. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 6 minute sau până când sosul este ușor gros. Sos de lingură peste carne de porc; presărați pătrunjel, dacă doriți.
Se servește cu: pene de cartofi prăjiți