Cotlet de porc cu sos de roșii gros

Cotletele de porc cu sos de roșii gros ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 431 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei vegetal, scorțișoară măcinată, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu sos de grătar indesat Andouille, Spanac, Pesto și Feta-filet de porc umplut cu sos de roșii gros, și Cotlet de porc în sos de roșii.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; se amestecă bine. Frecați amestecul de chimen pe ambele părți ale cotletelor.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați cotlet de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați ingredientele rămase (cu excepția pătrunjelului), răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel, dacă doriți.