Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar

Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar
Cotletele de porc cu sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 407 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, tarhon, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de muștar, Cotlet de porc cu sos de muștar, și Cotlet de porc cu sos de muștar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista